[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1584811166962{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}" z_index=""][vc_column][vc_column_text]

A sous vide technológiáról röviden:

A sous vide (szú-vid) szó jelentése franciául vákuumban. Egy olyan konyhai  eljárás, ahol a terméket egy légmentesen záródó, erre a célra kiképzett műanyag tasakban a megfelelő hőmérsékletű vízfürdőben tökéletesre "főzzük".
Az így készített húsoknak és termékeknek számos előnye van a kiváló íz és állagon kívül, mint például a praktikus és steril tárolás, illetve a hosszú és biztonságos szavatossági idő.
Ezen termékekből otthoni, háztartási körülmények között percek alatt top éttermi minőségű fogásokat varázsolhatunk az asztalra. Időt és energiát spórolhatunk meg és lenyűgözhetjük konyhai tudásunkkal környezetünket  bevásárlás, sorban állás és hosszú, konyhában eltöltött idő nélkül.
Az így készített húsok kiválóak kerti grillezéshez és zárt konyhai elkészítéshez egyaránt.

Elkészítési javaslat:

A húsokat a zacskójukkal együtt helyezzük be 10 percre a csapból folyó és lehető legmelegebb vízzel megtöltött tálba (kb. 60 fok). Majd vegyük ki a zacskóból és papírtörlővel töröljük át.  Egy felmelegített serpenyőben kevés zsiradékon süssük mind a két oldalát 2-2 percig. Pár perc pihentetés után fogyaszthatjuk is.
A burgonyapürét serpenyőbe, vagy lábasban lassan melegítsük fel a csomagolás nélkül. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor akár a csomagolással együtt mikrohullámú sütőben.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]